Éltető energiák - betegséget okozó rezgésminőségek

Gyógyító földsugárzások -
a könyv​​

Ez az egyszerű könyv a természetes környezetünkben lévő olyan megfigyeléseket tartalmazza, amelyekről mindenkinek tudnia kell egészsége megóvása érdekében! A benne foglaltak ismerete már önmagában is gyógyulási lehetőség.

A könyv rendelhető a szerzőnél!

A könyv szerzői magánkiadásban jelent meg 2020-ban. A könyv a korábbi kiadás bővített változata, a legújabb földsugárzásokkal kapcsolatos hihetetlennek tűnő megtapasztalásokkal.

Szerző: Mata Sándor

Cím: Gyógyító földsugárzások

Alcím: Éltető energiák – Betegséget okozó rezgésminőségek

Részletek a könyvből

Gyógyító földsugárzások - Éltető energiák

A könyv előszava:

“Köszönet annak a sok, földsugárzásokkal kapcsolatosan hitetlen embernek, kiknek hozzáállása arra késztetett, hogy hihetetlennek tűnő megtapasztalásaimat megosszam a ked­ves olvasóval. Mint modern természet megfigyelő, ismeret­terjesztő szándékkal teszem. Bízom benne, hogy a leírtak ismerete által az emberek elkerülhetik a káros, és kihasználhatják az éltető energiákat, gyógyító földsugárzásokat.

Az életterünkben található, természetes, egyedi gyógyító és károsító földsugárzásokra, gyógyító rezgésekre szeretném felhívni a figyelmet, amely biológiai létünket, egészségünket oly mértékben befolyásolja, hogy ennek tudományos vizsgá­latát elodázni lehet, de el nem kerülhető. Vizsgálata, tudomá­nyos elterjesztése a legegyszerűbb egészség­megőrző, és a legolcsóbb gyógyítási lehetőséget hordoz­za magában. Tapasztalataim leírásával szeretném elérni, hogy a tudomány képviselői, orvosok, biológusok, fizikusok kutassák ezt a lehetőséget, az emberek felfigyel­jenek rá, és ez által tovább és egészségesebben éljenek.

Amit leírok, évről-évre bővülő ismeretanyag, melyet bárki megtapasztalhat, ha odafigyel a körülötte létező természetre, vagy a saját lelki és fizikai testének rezdüléseire.

Ez az egyszerű könyv különleges felismeréseket tár elénk, melyet a tudomány nem vizsgál, és nem igazol, de ugyan olyan hiteltelen szóban cáfolni tartalmát vizsgálatok elvégzése nélkül.

Egy nagy világlélekben létezünk, melyben minden össze­függ mindennel.

Legfőbb köszönet égi segítőimnek!”

Az élővilág minden létezője a számára kedvező rezgésben él és szaporodik.

„A növény-, rovar- és állatvilág fellelhetőségét, alakzatát, szaporodásukat, pihenő-, illetve tartózkodási helyüket vizsgálva meglepő, akár csodálatos dolgokra jöhetünk rá. Csak nyitott szemmel kell járni, és könnyen észrevesszük a feltűnő, az altalaj növényzetén szemmel nagyon jól látható elváltozásokat, melyeket a földből kisugárzó energiák okoznak.

Legszembetűnőbbek a parkokban vagy befüvesített helyeken az átlag fűből kirajzolódó sötétzöld, erőteljesebb szálú fűfoltok. Ez a mezőkön még feltűnőbb jelenség, mert ott egyszer-kétszer kaszálják a füvet, így kimagaslik a környezetéből ez a sötétzöld, erőteljes, dúslevelű növényi alakzat. Ez a legerősebb energiát képviselő feltűnő jelenség, ami az ebben érintett fűszálak túlburjánzását idézi elő. Általában ezekben az erős zöld fűfoltokban szaporodnak el a mezőkön fellelhető szegfű-, csiperke- és pereszkegombák. Egyben azt is elárulják, hogy az ember egészségére ezek a sötétzöld fűképződmények a legártóbbak.

Boszorkánykör vagy boszorkánygyűrű néven a tudomány ismer erdőkben, mezőkön, füves területeken kirajzolódó gomba- és fűköröket, melyeket szerintük a gombák hoznak létre. Én azt állítom, ez egy rezgőkör, amit a földből áramló energia okoz. Ez a rezgés kedvez a benne elszaporodó gombáknak, illetve a számukra kedvező rezgés, energia miatt szaporodnak el!

Az alábbi képeken jól láthatóak azok a növényi elváltozások, melyek az ember számára a legdurvább egészségkárosító, földből kisugárzó energiát képviselik. A sötétzöld fűképződmény a legújabb kutatásaim alapján ólom vagy higany rezgésében alakul ki!