Gyógyító földsugárzás - éltető energiák

Energiapark Egerbakta

A park gyógyítást segítő hatása a gyógyító földsugárzások pontos kijelölésére épül.

A gyógyító földsugárzás természetes gyógyulási lehetőség. Ön is használja ki a Föld gyógyító erejét egészsége megőrzése, gyógyulása érdekében.

Energiapark Egerbakta

A park területén betegségekre és szervekre beazonosított gyógyulást segítő pontok vannak kijelölve, amiket mindenki biztonsággal használhat és megtapasztalhat. Meggyőződésem, hogy a legtöbb betegségre és problémára kereshető a földből kisugárzó olyan rezgésminőség, mely az adott betegségre jó hatással van és elősegíti a gyógyulást.

A gyógyító földsugárzások bizonyítására szerettem volna létrehozni Eger mellett egy Energia-parkot, melynek kialakítása ugyan megtörtént, de anyagi feltételek hiányában még nem épült ki. Ez egy természetes füves terület sok-sok gyógyulást segítő ponttal kijelölve. Nincs bevezetve. Infrastruktúra nincs, kérésre látogatható. Aki ide betéved, az elcsodálkozik, a hitetlenek meg be sem jönnek, így kizárják magukat a megtapasztalásokból.

A saját területemen eddig kijelölt gyógyító földsugárzások hatásai, teljesség nélkül letölthetőek az alábbi linken:

A listában felsorolt egyedi, földből kisugárzó, gyógyítást segítő energiák hatása könnyen megtapasztalható, s az adott problémával a megfelelő pontra ülve vagy állva tesztelhető. Ilyen, vagy ehhez hasonló energiák bárhol kijelölhetőek, sőt, egyéni betegségekre is kereshetőek.

A természetben mindennek van ellenpárja, így logikus, hogy ha van a felsorolt betegségekre földből áramló gyógyító rezgés, akkor léteznie kell a felsorolt betegségeket előidéző földsugárzásnak is. Ezeket kell elkerülni!

A terület, kérésre látogatható!

Megközelítés:

A park Egertől Észak – Nyugatra 7 km, Egerbaktáról 1 km-re, délre található.

Megközelítése a térkép szerint a 24-es főútról lehetséges.

A park csak előzetes időpont-egyeztetés után látogatható!