Adatvédelem

Adatvédelmi szabályzat

Az Ön bizalma, és ezért az Ön adatainak gondos és biztonságos kezelése különösen fontos számunkra. Ezért szeretnénk elmagyarázni Önnek, mint oldalam látogatójának, hogy a  www.eltetoenergiak.hu hogyan biztosítja az Ön személyes adatainak bizalmas kezelését és tiszteletben tartja az Ön személyes jogait.

Tárolt adatok

Attól függően, hogy milyen formában vette fel velünk a kapcsolatot, a következő adatokat gyűjthetjük Öntől és tárolhatjuk:

  • Internet-használati adatok (pl. IP-cím, idő, böngésző, hivatkozó, hely).
  • Naplóadatok (pl. szerver naplófájlok, a látogató használati tevékenységére vonatkozó naplófájlok).
  • Kapcsolattartási és személyes adatok: Kereszt- és vezetéknév, ügyfél álnevek, e-mail cím, telefonszám, postai cím.


Weboldalakon keresztül közölt adatok

Azzal, hogy a weboldalon található kapcsolattartási lehetőségek (kapcsolatfelvételi űrlap, telefonszám) valamelyikén keresztül megadja e-mail címét, telefonszámát, nevét, vagy ha ismert e-mail címen vagy telefonszámon keresztül lép kapcsolatba velünk, jogos érdekét feltételezzük, és ezáltal  hozzájárul az adatai további feldolgozásához.

Az Ön által a weboldalon keresztül megadott személyes adatokat (pl. az Ön nevét, címét vagy e-mail címét) kizárólag az Önnel való levelezés céljából és kizárólag arra a célra dolgozzuk fel, amelyre az adatokat megadta nekünk. Biztosítjuk Önt arról, hogy személyes adatait nem adjuk át harmadik félnek, kivéve, ha erre jogszabályi kötelezettségünk van, vagy ha Ön ehhez előzetesen hozzájárulását adta.

A tárolási idő az érintkezés típusától függően változik:

A kapcsolatfelvételi kérelmeket 36 hónapig tároljuk.

Kapcsolat

Név: Mata Sándor

Telefonszám: +36 30 481 5919

E-mail: mata.sandor@eltetoenergiak.hu