Amiről mindekinek tudnia kell!

A gyógyító földsugárzás természetes gyógyulási lehetőség. Ön is használja ki a Föld gyógyító erejét egészsége megőrzése, gyógyulása érdekében.

Fontos megállapításaim,
törvényszerűségek:​

Minden Anyag a Térhullám Alapja

Az általam leírt megfigyelések, megtapasztalások, felismerések vajon minek nevezhetőek? Ezt a természeti jelenséget a sajátos, egyedi tulajdonságaikra utalva nevezem egyedi gyógyító és károsító földsugárzásoknak.

Bár ilyen kifejezés nincs, irodalma nincs, a radiesztéták nem tudnak róla.

Én, mint természetmegfigyelő- radiesztéta tapasztalataimat átadó szándékkal köztudatba hozok még egy nevet, ami egyik legfontosabb megállapításom:

Minden Anyag Térhullám Alapja, amit rövidítve MATA – féle hullámoknak nevezek.

MATA féle hullámok = anyagra jellemző hullámok

Részlet a “Gyógyító földsugárzások” című könyvből

“A földből többek között, kisugároznak olyan rezgések, melyek beazonosíthatóak szerveink rezgésével, rezgésmintáival, s ezek kijelölhetőek. Aztán az is kiderült, hogy a növények, így a gyógynövények rezgésmintái is kisugároznak a földből.

Megdöbbentett az a felismerés is, hogy a gyógynövények, földből kisugárzó rezgései, azonosak a már korábban kijelölt, betegségek gyógyulását segítő pontok rezgéseivel.

Például, ha keresünk egy szív gyógyulását segítő földsugárzást, ez a pont azonos a szívünk rezgésével, de azonos vagy hasonló a szív gyógyulását segítő gyógynövény rezgésével is. Konkrétan, ha már korábban kijelöltük azt a rezgést, amely a szívet gyógyítja, pálcánk segítségével keresünk egy olyan rezgést, amely azonos a fagyöngy, vagy a galagonya rezgésével. Nem véletlenül, ugyan ezt a helyet jelöli meg. Ezek a gyógynövények segítik a szív működését. Vegyünk egy másik példát. Területemen már több éve ki van jelölve olyan gyógyító földsugárzás, amely a máj gyógyulását segíti. Ha úgy keresünk rá, – olyan rezgést keresünk, ami a máj rezgésével azonos, – ugyan ezt a helyet jelöli meg. De itt jött a felismerés, amikor ettől a ponttól, több tíz méterre kerestem, olyan földből kisugárzó rezgést, amely a Máriatövis gyógynövény rezgésével azonos, pálcám felvette ezt az irányt és szintén ezt a pontot jelölte meg. Ezen a helyen annyira feltűnően más a fű szerkezete, hogy már messziről meg tudom mondani a növényzet elváltozásából, hogy hol vannak máj gyógyulását segítő pontok. Tovább kutatgattam.

– Olyan gyógyító rezgést keresek, amely a cickafark gyógynövény rezgésével azonos.

Mennyire nem véletlen, pálcám arra a helyre mutatott, amely korábban már nőgyógyászati problémákra volt kijelölve. Hasonlót tapasztaltam, amikor kisvirágú füzike gyógynövényrezgését kerestem, pálcám a prosztata megnagyobbodás gyógyulását segítő ponthoz vitt. Kerestem valeriána gyógynövény, (más néven macskagyökér) rezgését, pálcám a pihentet-nyugtat pontot jelölte ki, meg sem lepődtem. Torokfájásomnál olyan rezgést keresve, amely elmulassza, a mezei zsálya és a cickafark rezgése volt hatásos. Fölötte ülve, fél-fél órát, valóban elmúlt a torokfájásom. A sebgyógyító rezgésnél feketenadálytő gyógynövényt találtam, melynek hatótere, ugyanúgy képviseli gyógyhatását. Energiatere a növény fölé állva, vagy ülve, fizikailag érezhető, sebünk gyorsabban gyógyul, érdemes kihasználni. (fotó)

A fenti megállapítások, szinte minden betegségnél, szerveinknél és azokat gyógyító gyógynövényeknél teljesen egybeestek.

Hihetetlen, de amit a növény kémiai anyagként tartalmaz, azt a hatást, illetve hatóanyagot a kisugárzott energiatere is tartalmazza! Nagyon fontos ezt a tulajdonságot figyelembe venni! Gyógynövényeknél ez természetes, de szobanövényeknél különösképpen figyelni kell a növény mérgező hatására. Járjanak utána, keresőbe beütni: mérgező szobanövények. Nagyon sok szobanövény, dísznövény mérgező. Hatásukat főleg a háziállatokra szokták veszélyesnek tartani abban az esetben, ha a kedvenc eszik belőle. Nem is gondolnak arra, hogy ugyanolyan veszélyes, ha csecsemő, gyerek vagy akár felnőtt alvó ember mellett nagy energiaterű, mérgező szobanövény van elhelyezve. Mérgező hatását a növény az energiaterében is kifejti, ami növénytől függően terjedelmében lehet akár egy méter is minden irányban. Az ilyen energiatér okozhat rosszullétet, hányást, gyengeségérzést, irritációt, s egyebet: például álmatlanságot, fejfájást.”