Gondolatok a földsugárzásról

Bizonyára sokan hallottak már az egészségkárosító föld­sugárzásokról. Legközismertebbek a vízér és a Hartmann háló, melyekben, ha véletlenszerűen sokat tartózkodunk, egészségkárosodást okozhatnak. Idetartoznak a kevésbé ismer­tek: Ley-vonalak, Szent György-sávok, Curry-sugárzás, törésvonalak, stb. A hozzáértők már konkrétan leírták, melyik földsugárzás milyen betegségeket idéz elő, érdemes utánanézni.

Ezzel szemben az emberek, szinte alig ismerik, a min­denfelé megtalálható, szervezetükre, egészségükre nagy befolyással bíró, „egyedi” gyógyító és károsító földsugárzásokat.

A radiesztéták ismerik a vortexeket, mint nagyon erős energiaörvényt, de ez csak az egyik véglet a skálán. A skála eleje és vége között pedig számtalan egyedi földsugárzás létezik. Én így nevezem őket, mert mindegyik egyedi energia, másfajta rezgésminőséget képvisel, így különböző élettani hatásokat okoz az élővilágban.

Az egyedi földsugárzások – rezgéstartományuk miatt lehetnek számunkra éltetőek, gyógyítóak és károsítóak!

Meggyőződésem, a természetben mindig is jelen voltak és vannak azok a ter­mészetes rezgések, melyeket alkalmazni lehet a gyógyítás­ban! Olyan fizikai jelenségről van szó, melyet az élővilág minden létezője az ember kivételével, mindig is felhasznált, illetve, kihasznált létének fenntartásához, túléléséhez, szaporodásához.

Minden anyagnak megvan a csak arra az anyagra jellemző kisugárzása, rezgése, így rezgésük alapján az anyagok, tárgyak, emberek, hullámok felismerhetőek, beazonosít­hatóak.

Minden rezgés megtartja folyamatos kisugárzását mindaddig, még egy más rezgés rezgésállapotának megváltoztatására nem kényszeríti.

Például, ha van egy betegségünk vagy egy beteg testrészünk, annak is van a csak arra a betegségre jellemző kisugárzása, azaz rezgése. Egy erősebb, vagy egy másfajta rezgés, amely egyben információ is, ezt a beteg rezgést felülírja, átkódolja, megszünteti. Ha minden rezgés, akkor ez a más rezgés lehet, gyógyító földsugárzás, vagy a gondolat teremtő ereje is.

A gyógyító, földsugárzás ugyanúgy Isten patikájához tartozik, mint a gyógynövény, a gyógyvíz, vagy bármi, ami gyógyít! Érdekessége, hogy minden betegségre más rezgés való, mint ahogy minden betegségre más gyógyszert írnak az orvosok.

Hiszem, hogy minden betegségre megvan a földből kijövő gyógyító rezgés, amely segít a gyógyulásban, csak meg kell találni.

Az egyedi gyógyító földsugárzások nagyon gyakoriak, bárhol kijelölhetők, csakúgy, mint ellenpárjuk. Ez a földből kijövő sugárzás nagyon intenzív, sejtszinten valamit nagyon beindít, de ugyanúgy le is állíthat. Szerencsés esetben aktivizálja szervezetünk energiáit, működését, de a kisu­gárzott rezgésminőségtől függően le is ronthatja azt. Ha valakinek nem volt veleszületett súlyos betegsége és évek múlva mégis kialakult, annak lehet az oka a fekhely. Komoly betegségek kialakulásának, mint pl. agyvérzés, magas vérnyomás, migrénes fejfájás, epilepszia, infarktus, romló látás, allergia, asztma, meddőség, daganatok, idegfájdalmak, csontfáj­dalmak, cukorbetegség, és még sorolhatnám tovább, egyik, talán a legfőbb oka a földből kijövő drasztikus földsugárzás.

Mindig is léteztek gyógyító és károsító földsugárzások, melyek egyedi, sajátos energia minőséget és információt tartalmaznak. Ezen rezgés minősége és információtartalma határozza meg, milyen betegségre és milyen szervre hat jó vagy rossz irányba.

Azt a tudomány is elismeri, hogy világunkban minden rezgés, illetve minden rezgésből épül fel. Ez alapján teljesen logikus és természetes törvényszerűség, talán vezérgondolat:

Egyfajta rezgést, rezgésminőséget, egy másfajta rezgéssel befolyásolni tudunk jó vagy rossz irányba! A bennünket körülvevő világ, biológiánk, így működik évezredek óta.

Minden élőlénynek, így az embernek is van egy saját rezgése, illetve rezgésigénye, melyben jól érzi magát. Így van ez a testünket alkotó szervekkel és sejtekkel is, melyek bizonyos rezgésszinteken normálisan, jól tudnak működni. Ezek a szervek, szövetek, sejtek, ha olyan rezgésbe kerülnek, melyet akár a földsugárzás is okozhat, és abban jól érzik magukat, tehát hasonló rezgést kapnak, mint amiből felépülnek, működésük javul, erősödik. De ha olyan rezgésbe kerülnek, mely saját rezgésükkel ellentétes, az „erősebb rezgés győz” elv alapján, működésük gyengül, hosszabb távon évek alatt megállhat a – negatív rezgéssel tartósan érintkező szervek, sejtek működése! Ellentétes rezgések kiolthatják egymást.

A földből kisugárzó energiák nagymértékben befolyásolják a növények élőhelyeit és szaporodásukat.

Biztosan vannak olyan növények, melyek függetlenül a kisugárzó energiáktól, bárhol megtalálhatóak, ilyenek a fűfélék is. Azonban a föld­ből kisugárzó energia-minőségétől függően különböző válto­zásokon mennek keresztül. Változhatnak színükben, száluk finomságában vagy erőteljességükben, melyek minden­képpen feltűnőek a talaj növényzetén.

Szakértő szemnek ezek az elváltozások elárulják, hogy melyik esik gyógyító földsugárzások fölé, és melyet érdemes feltöltődésre, illetve gyógyítás céljára használni.

Egyben azt is elárulják, mely kisugárzásokat kell elkerülni egészségünk fenntartása érdekében. Már ennek ismerete önmagában is gyógyulási lehetőség!

Gyógyító földsugárzások - éltető energia

A megjelölt pont mellett a képen jól látható, kör alakzatban kirajzolódott finomszálú fűképződmény, ami csak gyógyító földsugárzásban alakul ki. Fölé állva megtapasztalhatjuk gyógyítást segítő hatását.